Livsbegejstret

En blog fuld af hverdagsglimt, nysgerrighed og nærvær

Det, du finder her

Hverdagsglimt

Jeg elsker at gå ombord i hverdagen med livsbegejstring og nysgerrighed, og her på denne blog får begge dele fuld gas :-)

Du kan læse om nogle af de "selvfølgeligheder", jeg havde i mit liv, som måske slet ikke var så selvfølgelige alligevel - og hvordan det ændrede utrolig meget da vi valgte noget andet.

Der er også indlæg om frygten for at gå glip af livet - og om vilde overraskelser, der vender op og ned på alting.

Du får også en hverdagsglimt af hvordan det kan føles at snuble midt i hverdagen og sidde i en sofa fuld af popcorn.

Kort sagt: en blog, der emmer af livsbegejstring, nærvær og nysgerrighed på livet :-)

Hvorfor denne blog

Da jeg startede denne blog var det mest af alt fordi jeg elsker ord. Og i en travl hverdag er det ikke altid nemt (også) at finde tid til at skrive. Derfor blev bloggen min måde at lege med ord på i små portioner.

Jeg opdagede efter lidt tid at det, der begejstrer mig allermest, er når jeg med mine ord tør gå derhen, hvor der er masser af hjerte, ærlighed og nerve. Så derfor gør jeg hvad jeg kan for at skrive til dig med al den ærlighed og åbenhed, jeg kan.

Livsbegejstring

Det, der gør glad

Jeg har haft bloggen i 4 år nu og når jeg kigger tilbage på de opslag, jeg har lavet i årenes løb, så fylder det mig med glæde over det, jeg har skabt. Derfor fortsætter jeg med at skrive herinde - fordi jeg har noget på hjerte, fordi jeg elsker ord og fordi det fylder mig med dyb livsbegejstring at skrive.

Velkommen til :-)

Udpluk fra bloggen

Tilmeld dig et nyhedsbrev, der emmer af nysgerrighed, hjerte og livsbegejstring