At vente

Det er utroligt så tillokkende det er at vente. Lade sig opsluge af hverdagen. Forføre sig til at tro at der ikke er tid. Ikke er overskud. Ikke er mulighed. For at skrive, skabe, danse, juble, lege. Jeg er blevet meget bedre til at huske at danse, grine og lege, men det der med at få skrevet hver dag, at få skabt noget, det kan det nogle gange knibe med. Det er pudsigt som de ting, der er allersjovest, kan være dem, der er sværest at finde tid til at gøre. Nok fordi de føles som om de kun er noget vi gør for os selv. Og hvordan kan man tillade sig det? Der er jo også alle de andre omkring en, der har brug for noget. En hjælpende hånd. En kærlig opringning. Et nærværende øjeblik.

Der er bare et lillebitte, altoverskyggende problem.

Thomas Picauli

Man kan ikke hælde fra noget, der er tomt.

Hvis du ikke fylder dig selv op en gang imellem, så har du heller ikke noget at give af til andre.

Det er nemt at give og give og give, men det er en halv løsning. Den, du giver til, kan mærke at du ikke helt har noget at give af. Så er det ikke længere en gave, men en gæld. Så skylder man hinanden noget. Man skylder en tjeneste. At være der. At hjælpe til. Så er det ikke længere af lyst, man giver, men af pligt. For at være sød. For at være betænksom. For at bevise noget. Bevise at man godt kan lide den anden, bevise at man er et ordentlig menneske.

Hvis du ikke husker at fylde dig selv op, bliver dine indre flasker til overskud støvet til. For de bliver aldrig fyldt op. Der er ikke noget overskud at fylde i dem.

Bhavyesh Acharya

Det kan måske føles egoistisk i starten at vælge dig selv til. At vælge at fylde dig selv op. I virkeligheden vælger du ikke bare dig selv til, men også alle andre. For når du fylder dig selv op, har du noget at give af, både til dig selv og til andre. Og så kan vi allesammen se hvilket strålende lys du er.

Will van Wingerden

Når du fylder dig selv op, skinner dit indre lys langt klarere. Og du lyser dem omkring dig op. Ikke fordi du skal, ikke fordi du prøver på at gøre dem glade eller ved at please. Du lyser op bare fordi du er lige den, du er. Der er ingen andre på hele jorden, der er lige så god til at være dig, som du er. Der har aldrig været andre som dig, der kommer aldrig til at være andre som dig. Med din historie, dine følelser, dine muligheder. Favn det. Vær stolt af det. Du lyser op på lige netop din særlige måde. Fyld dig selv op. Dit indre lys er unikt og fyldt med kærlighed, glæde og flow. Jo mere du lyser, jo mere lys er der i verden.

Du behøver ikke vente mere.

Du er der allerede.

Du er nemlig lige her. Midt i dette svimlende, famlende, berusende nu. Der er ikke et bedre øjeblik end lige præcis dette funklende nu at begynde at fylde dig selv op. Vær dig. På lige præcis din måde. Med alt dit lys, alt dit mørke. Din historie, dine tanker, dine følelser. Med alt hvad der gør dig til dig. I din helhed ligger poweren. I helheden opstår farverne og lyset. Vi er alle hver vores mosaik af livserfaringer, drømme og håb. Vi ser alle verdens lys gennem vores egen mosaik. Det er det, der gør os til dem, vi er.


Det kan være at du også vil kunne lide dem her :-)

Det er svært for mig helt at blive klog på:Hvad lader mig op?Hvad er det, der giver mig energi? Især i perioder,

Læs mere
Hvad lader dig op?

Nogle temaer har jeg glæde af flere gange. Det kan godt være en smule frustrerende i længden.  Helt ærligt. Kunne det ikke

Læs mere
Hjertet oppe i halsen

Nogle ting har man brug for at få at vide mere end en gang.Lad mig sige det mere præcist:Nogle ting har jeg

Læs mere
At skabe glæde

Det er nemt på alle mulige måder - og nogle gange på nærmest umulige måder - at føle at man står i

Læs mere
Festen i skabet
Skriv en kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}