Billederne på denne side

Lige en servicemeddelelse: billederne på denne side og denne blog er fra den helt igennem fremragende og geniale hjemmeside unsplash.com. Hvis du ikke kender den, kan jeg varmt anbefale at slå et smut forbi. Det er ganske enkelt fantastisk hvad folk har taget af billeder rundt om i hele verden og delt gavmildt ud af derinde 🙂

Når jeg bruger billeder fra deres side skriver jeg såvidt muligt fotografens navn herinde på bloggen selvom billeder fra unsplash ikke behøver krediteres ifølge sidens egne politikker, men jeg vil gerne videregive deres navne for at netop kreditere deres helt igennem fremragende arbejde. For ikke at forstyrre læseflowet er fotografens navn ikke lagt som billedtekst, men istedet som en “billed titel attribut” så man kan se navnet når man holder musen henover billedet på en PC.

Her er et lille udpluk 🙂

Allef V
Allef V

Nick Wilkes Paushik Panchal Rodion Kutsaev Tobias van Schneider Will van Wingerden Alexander Shustov Brian Erickson

 


Det kan være at du også vil kunne lide dem her :-)

Det er svært for mig helt at blive klog på:Hvad lader mig op?Hvad er det, der giver mig energi? Især i perioder,

Læs mere
Hvad lader dig op?

Nogle temaer har jeg glæde af flere gange. Det kan godt være en smule frustrerende i længden.  Helt ærligt. Kunne det ikke

Læs mere
Hjertet oppe i halsen

Nogle ting har man brug for at få at vide mere end en gang.Lad mig sige det mere præcist:Nogle ting har jeg

Læs mere
At skabe glæde

Det er nemt på alle mulige måder - og nogle gange på nærmest umulige måder - at føle at man står i

Læs mere
Festen i skabet
Skriv en kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}