Rejselyst

Jeg har lige opdaget fotografen Kalem Emsley på Unsplash.com. Han tager nogle fantastiske billeder. Når jeg en dag bliver berømt og berejst forfatter, så vil jeg rejse sådanne steder hen når jeg har lyst til ekstra fordybelse mens jeg skriver:

Kalem Emsley

Vandet, bjergene, luften.

Roen, stilheden, nærværet.

 

Kalem Emsley tager billeder, der næsten virker som om de er fra en anden verden:

Kalem Emsley 5

Fantastiske åndehuller og steder af skønhed:

Kalem Emsley 1

Og mennesker, der rejser, udforsker og nyder:

Kalem Emsley 6

Kalem Emsley 3

Kalem Emsley 4

Mennesker, der rejser sammen, og ser helt utrolige ting. Se for eksempel bjergtindingen i baggrunden. Det ligner næsten at nogen har tegnet den mere end at den rent faktisk findes.

Kalem Emsley 7

Vi bor i en umådeligt dejlig verden, der er så meget større end man nødvendigvis lige husker sådan en helt almindelig hverdag. Så er det godt at der er mennesker som Kalem Emsley, der kan minde os om det. Vække rejselysten og nysgerrigheden på alle de steder, der findes derude. Man behøver ikke rejse jorden tynd, man kan sagtens nyde det hele lige hvor man er. Det vigtigste er at man mærker efter hvad man har lyst til og sætter ord på det. Først når vi ved, hvor vi gerne vil hen, hvad vores ultimative drømmeliv er, først da kan vi bevæge os derhenad.

Hvad drømmer du om? Hvad hvisker dit hjerte efter?

Prøv at sætte ord på det og ikke bare lade det være løse tanker. Beskriv det. Skriv det ned eller sig det højt for dig selv eller nogen, du kender og stoler på. Der sker noget magisk i det øjeblik man gør drømmene så konkrete at de får ord på. Nogle gange finder man ud af at det måske er anderledes end det, man tænkte. For tingene kan ændre sig lidt når der kommer ord på, enten på skrift eller ved lyd. Ord er vigtige. Ord er det første skridt mod at gøre det til virkelighed.

Så hvad drømmer du om? Hvis du kunne drømme helt frit og alt var muligt? Det behøver ikke være vildt og voldsomt. Det behøver ikke ændre hele dit liv. Det kan være noget så jordnært som pizza og hygge i sofaen i aften. Det vigtigste er at blive bevidst om det så ens hjerte kan guide en der hen.

Livet er en gave. Husk at skrive noget på ønskelisten. Det kunne jo være at det gik i opfyldelse 🙂 Alt kan skaffes. Det vigtigste er bare at ønskelisten ikke står tom fordi man har glemt at skrive noget på. Det er også helt ok at være lykkelig lige hvor man er. Det vigtige er bare også at få sat ord på det. På alle de ting, der allerede gør en lykkelig. De ting, man er taknemmelig for. Jo mere man ved, hvad man gerne vil have i sit liv, jo mere kan man lade de dele fylde.


Det kan være at du også vil kunne lide dem her :-)

Det er svært for mig helt at blive klog på:Hvad lader mig op?Hvad er det, der giver mig energi? Især i perioder,

Læs mere
Hvad lader dig op?

Nogle temaer har jeg glæde af flere gange. Det kan godt være en smule frustrerende i længden.  Helt ærligt. Kunne det ikke

Læs mere
Hjertet oppe i halsen

Nogle ting har man brug for at få at vide mere end en gang.Lad mig sige det mere præcist:Nogle ting har jeg

Læs mere
At skabe glæde

Det er nemt på alle mulige måder - og nogle gange på nærmest umulige måder - at føle at man står i

Læs mere
Festen i skabet
Skriv en kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}